Collage - Outdoor lounge - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
31.03.2015 | Geplaatst in Inspiratie, Wonen | 8 reacties

Desktop

Onze tuin is nog iets wat we anders willen hebben. Ik zat laatst even te kijken op internet naar leuke tuinsets/loungesets. Ik kom niet veel moois tegen in de winkels. Ik ben daarin misschien erg kieskeurig en mijn vriend ook maar als we iets nieuws willen moeten we het wel mooi vinden.

Plastic vinden we niet mooi, hout wordt vaak snel minder mooi en iets met riet ofzo vinden we ook niet mooi.
Via Pinterest kwam ik verschillende mooie inspiratie foto’s tegen. Deze sets vind ik wel erg mooi, nu moeten we die nog zien te vinden ergens. Mja eerst de tuin zelf maar even opknappen, of laten doen…

Bron foto’s: Oh What a RoomAfflante79 IdeasFlickrKarweiHouse of MandyCocozy

Heb jij al een mooie tuinset?

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties


  31 maart 2015


  Wij hebben een plastic tuinset, niet mijn smaak, maar die had mijn vriend van zijn ouders overgenomen toen hij op zichzelf ging. Het volstaat voor nu prima, maar als wij de tuin gaan veranderen, eind dit jaar of begin volgend jaar, dan komt er wel een nieuwe eetset in. En ik wil een veranda met een loungeset ook nog. Leuke foto’s!

  Dita Rithika

  31 maart 2015


  Dank je wel Cindy. Oh een veranda is ook zo mooi :)  31 maart 2015


  Ik heb niet eens een tuin haha! Ik woon nog bij mijn ouders. Maar ik hoop dat mijn vriend en ik gauw gaan samenwonen en dan wil ik ook een tuin met een heerlijke chille loungeset! Lijkt me zo fijn! Hele leuke collage heb jij gemaakt :)  31 maart 2015


  Oh wat mis ik een tuin, ik heb een klein balkonnetje zonder zon :(  1 april 2015


  Wat een super mooie inspiratie! Ik vind vooral de kleuren die er in verwerkt zijn erg mooi. Mijn ouders zijn op dit moment bezig met het bedenken van hoe ze het nieuwe tuinhuisje willen hebben en daar komt buiten ook een ‘lounge’ gedeelte. Ik ga dit artikel zeker even op slaan als inspiratie!  1 april 2015


  Mooie plaatjes! Zelf heb ik nog geen eigen huis (dus ook geen eigen tuin haha) maar ik vind zulke plaatjes wel heel inspirerend om te zien. Leuke stijl ook :)  1 april 2015


  Ik kan echt niet wachten totdat ik mijn eigen huis & tuin heb <3 love it  1 april 2015


  Ik vind een loungeset in de tuin echt heerlijk, bij ons thuis hebbe we dat ook. Lekker in het zonnetje (of in de schaduw) een boekje lees terwijl ik languit op de bank lig; love it. XLaat een reactie achter