Collage - Kinder speelhoek - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
19.12.2016 | Geplaatst in Inspiratie, Wonen | 0 reacties

Mila wordt over een paar weken een jaar. Op dit moment tijgert ze de hele kamer door (kruipen kan ze wel maar doet ze niet) en trekt haar overal aan op om te gaan staan. Super leuk om die ontwikkeling te zien. De box gebruiken we op dit moment niet veel meer. Hooguit een keer als ik boven wil stofzuigen maar verder niet. Het is ook niet iets wat Mila heel leuk vindt. Vanaf het begin eigenlijk al niet. Daarom ben ik nu aan het kijken of we een leuke speelhoek kunnen creëren voor haar. De box zal er niet heel lang meer staan en een speelhoek is dan wel erg fijn.

Waar en hoe weten we nog niet precies. De stijl die we willen, dat weet ik wel. Hout, wit, grijs/blauw/groen tinten. Een rustig geheel zodat Mila er heerlijk kan spelen. Ik heb een collage gemaakt zodat jullie ook kunnen zien wat we willen.

picmonkey-collage

Natuurlijk heeft Mila veel speelgoed dat lekker fel gekleurd is. Dit zie je vaak niet op de ‘mooie’ plaatjes terug maar dit is er wel. We willen wel iets van bakken zodat het opgeruimd is als ze er niet speelt en leuke stoeltjes. Ik denk dat mijn vriend zelf iets gaat maken van hout of underlayment. Dit vind ik erg mooi materiaal voor de basis. 

Heb jij een speelhoek voor je kindje?

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter