Collage - Badkamer inspiratie - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
22.08.2016 | Geplaatst in Inspiratie, Wonen | 2 reacties

PicMonkey Collage

Vandaag weer eens een collage met inspiratie foto’s van badkamers.

Wij wonen in een huis dat al heel wat jaren oud is. De badkamer is, laten we het zo zeggen, niet helemaal onze stijl. Eigenlijk zijn de tegeltjes prima. Maar de wasbak en spiegel zijn gewoon erg oud. De kraan lekt, het ziet er wat vies uit. En hoe vaak je ook poetst, echt heel schoon krijg ik het nooit.

We hebben het er wel eens over gehad om de badkamer op te laten knappen maar om alles opnieuw te betegelen kost gewoon erg veel geld. Mijn vriend kwam laatst met het idee om er een nieuw meubel op te hangen, een nieuwe spiegel, misschien nog een kastje en dan lijkt het al weer heel anders. De badkamer die wij hebben is niet erg groot maar wel erg praktisch. We hebben een aparte douche en bad (en we houden er van om in bad te gaan, zeker in de wintermaanden, dus het bad is iets waar we heel blij mee zijn).

Ik heb een collage gemaakt met wat foto’s, gevonden op Pinterest. Ik hou van neutrale kleuren, natuur tinten en grijstinten. We zullen binnenkort maar eens gaan kijken bij een bouwmarkt en wat inspiratie op doen.

Hoe ziet jouw badkamer er uit?

Liefs, Dita Rithika.

Bron foto’s: Heimatbaum.comStylemepretty.comTrendspanarna.nuFlickr.comOtoprojekt.eu/enww-interieurstyling.nldesigndots.de

2 reacties

    Deepa

    22 augustus 2016


    Onze badkamer is ook klein. Ik heb een inloop douche en een bad. Met een standaard wastafel (ovaal) . Ja een badkamer verbouwen kost inderdaad veel geld . Dus je vriend heeft een goede oplossing gevonden.


    22 augustus 2016


    Wel lekker dat je een douche en bad hebt!Laat een reactie achter