Bye, bye 2016... Hello 2017! - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.12.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een terug blik op het afgelopen jaar.
2016 was voor ons een jaar dat heel fijn begon maar wat minder fijn eindigde.

untitled

Het begon heel fijn met de geboorte van onze dochter Mila Chandra. We genieten volop van haar maar, vooral ik, moest eerst heel erg wennen. Die roze wolk heb ik nooit gezien en ik vond het de eerste maanden best pittig. Maar na een maand of 3 begon het te wennen en werd het allemaal wat makkelijker. In de zomer zijn we lekker op vakantie geweest, ondanks dat ook dit wennen was hebben we heel erg genoten. Op dit moment genieten we zo van Mila, ze is niet meer weg te denken en we houden zo veel van haar.

Het eerste deel van het jaar werkte ik nog op school maar door de sluiting van de school hield mijn baan op en zat ik dus gedeeltelijk zonder werk. Gelukkig kan ik op dit moment meer uren in de kinderopvang werken en is het voor nu prima (ik mis het werken op school wel hoor). Wel was het even kijken hoe het allemaal ging lopen qua oppas met Mila maar dit zit nu ook helemaal goed.

Na de zomer kwam een wat minder leuke periode. De opa en oma van mijn vriend zijn overleden en dit was natuurlijk allemaal erg heftig. Ze voelden ook echt als mijn opa en oma en we zagen ze wekelijks. Een heel gemis waar we nog dagelijks aan denken.

Waar het jaar dus heel fijn begon eindigde het minder fijn. Maar ik heb zin in 2017! Een nieuw jaar, nieuwe kansen.
Echte plannen voor komend jaar hebben we niet. Mila wordt 1 jaar op 3 februari, dit gaan we natuurlijk vieren en verder zien we wel wat dit jaar ons gaat brengen. Ik hoop qua werk dat er nu eindelijk eens wat meer vastigheid komt en we hopen weer leuke uitjes te kunnen doen als gezin maar ook samen. Want zeker met een kindje is quality time samen ook erg belangrijk.

Ook hoop ik weer iets meer inspiratie te hebben om te bloggen want dit vind ik toch super leuk om te doen!

Verder, en dit is misschien wel het aller belangrijkste, hopen we dat we gezond blijven en te kunnen genieten van onze familie en lieve vrienden.

Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2017!

Heb jij nog leuke, bijzondere of mooie plannen voor het nieuwe jaar?

Liefs, Dita Rithika

4 reacties


  31 december 2016


  Ik wens jou een fantastisch nieuw jaar en ik hoop dat je inderdaad vastigheid krijgt qua werk. Dat zou natuurlijk super zijn!


  31 december 2016


  Dank je Marijke!


  Deepa

  31 december 2016


  Ik hoop dat 2017 een mooi jaar wordt voor jullie. Met veel geluk en vooral gezondheid is het belangrijkste. En voor mij geldt het eigenlijk het zelfde!


  31 december 2016


  Dank je wel Deepa!Laat een reactie achter