Boek Review: Shoot! Fotograferen met je hart - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.09.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 9 reacties

DSC_8413

Op Instagram en verschillende blogs kwam ik het boek Shoot! Fotograferen met je hart tegen. Dit boek is geschreven door Anki Wijnen van de super leuke blog Zilverblauw. Ik ben dol op mooie boeken en alle positieve reviews maakten mij zo nieuwsgierig dat ik besloot het boek te bestellen.

DSC_8408

Het boek heb ik afgelopen donderdag avond besteld en zaterdag had ik het al in huis. Het was super leuk verpakt, iets waar ik echt een zwak voor heb. Ook zat er een handgeschreven kaartje bij (nog zo iets wat ontzettend leuk is!♥).

DSC_8412

Het boek is prachtig vormgegeven. De buitenkant heeft een harde kaft en vrolijke kleuren. Ik word er gelijk blij van! De foto’s die in het boek zijn springen er ook echt uit, zo mooi. Het staat vol met tips hoe je goed kunt fotograferen, dit zonder moeilijke woorden. Ook erg fijn.

DSC_8416

DSC_8422

DSC_8427

Ik ben erg blij met dit boek en ga er zeker nog veel plezier van hebben. Ook al heb ik geen dure spiegelreflex camera, de tips kan ik goed gebruiken. Mooie foto’s maken ben ik dol op en ik hoop steeds betere foto’s te kunnen maken voor mijn blog.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit boek?

Liefs, Dita Rithika.

9 reacties


  30 september 2015


  Ja, leuk!!! Ik wil het boek ook graag aanschaffen. De kleuren en vormgeving van het boek zijn al zo mooi, ben benieuwd naar de inhoud :-). X, Judith


  Marije

  30 september 2015


  He Dita

  Wat leuk dat je dat boek hebt!
  Ik had hem ook al meerdere keren op instagram voorbij zien komen. Volgens mij een erg leuk en leerzaam boek. Waar heb je hem besteld? Ik zit er ook nog over na te denken om hem te bestellen.

  Liefs Marije

  Dita Rithika

  30 september 2015


  Via Zilverblauw.nl degene die ook dit boek heeft geschreven.  30 september 2015


  Het is een prachtig boek, maar ik had ook gewoon niet anders verwacht.

  Dita Rithika

  30 september 2015


  Nee ik ook niet ;)  30 september 2015


  Wat een leuk boek! Ben benieuwd naar de inhoud. De vormgeving ziet er ook echt super uit!

  Liefsxx

  Dita Rithika

  1 oktober 2015


  Ja de vormgeving is al echt super!  1 oktober 2015


  Hee wat leuk dat je hem besteld hebt! Ik was er al benieuwd naar. Wat zat het leuk ingepakt, met zo’n kaartje erbij. Daar heb ik ook een zwak voor!  8 oktober 2015


  Ik ben ook reuze nieuwsgierig naar dit boek! Het ziet er al zo prachtig uit!Laat een reactie achter