Boek review - Powerfood, Yoga en Meditatie | Tara Stiles - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
06.03.2015 | Geplaatst in Eten & Drinken, Lifestyle | 3 reacties

DSC_6322

Dit boek van Tara Stiles zag ik een tijdje geleden op een blog voorbij komen. Welke blog dit was weet ik niet meer maar het boek trok mij erg aan. Sinds ongeveer een half jaar doe ik elke zondag ochtend aan yoga en ook lekkere gezonde recepten zijn altijd welkom. Daarom bestelde ik laatst dit boek, Powerfood, Yoga en Meditatie van Tara Stiles.

DSC_6330

Het boek begint met een verhaal over haar zelf en daarna een verhaal hoe je gezond kunt eten, hoe je yoga oefeningen het beste kunt doen en hoe je kunt mediteren. Tara geeft allerlei handige tips en bij de foto’s is duidelijk beschreven hoe je het beste de oefeningen kunt doen.

DSC_6331

DSC_6327

DSC_6335

In het boek staan ook allerlei heerlijke recepten met prachtige foto’s en duidelijk uitleg. Aan het einde staat een heel schema met wanneer je het beste op de dag iets kunt eten en wat en wanneer je het beste welke yoga oefeningen kunt doen.

DSC_6328

Ik ben erg blij dat ik dit boek heb besteld en ga hier zeker nog veel plezier van hebben.

Ben jij ook zo dol op dit soort boeken?

Liefs, Dita Rithika

3 reacties


  6 maart 2015


  Wat een leuk boek! Het is dat ik al een boekje heb van yoga (maar die amper lees) en nog wat Yoga magazines heb liggen, anders had ik dit boek ook wel besteld! Fijn als er ook gezonde recepten bij zitten. Veel leesplezier!  6 maart 2015


  Ik ben inderdaad dol op dit soort boeken! Het lijkt me echt een heel fijn boek zeg.

  Dita Rithika

  8 maart 2015


  Zeker een aanrader ;)Laat een reactie achter