The Blogger Love Tag - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
02.06.2014 | Geplaatst in Lifestyle, Persoonlijk | 3 reacties

Ik had wel weer eens zin om een tag te doen en kwam via de site van Tedje deze tag tegen.

 photo Untitled_zps4cc502db.jpg

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
De blog van Mascha – Beautygloss en van Cynthia – Misslipgloss. Deze blogs lees ik al jaren en nog steeds lees ik ze met veel plezier! De vlogs van Mascha zijn trouwens ook zo leuk, heerlijk om mijn dag mee te beginnen.

Favoriete blogs
Ik volg heel veel blogs en doe dit met veel plezier. Laatst heb ik een post gemaakt over mijn favoriete blogs van dit moment. Natuurlijk staan hier niet alle leuke blogs tussen want er zijn nog veel meer maar die laat ik later nog eens weten.

Best blogging friends
Echt veel andere bloggers heb ik nog niet ontmoet, tenminste niet dat ik er heel veel contact mee heb. Met Tineke van My Super Sweet Life ben ik al wel eens naar events geweest. Ik zou wel meer bloggers willen leren kennen. Binnenkort ga ik naar een bloggerslunch en ik heb ook echt zin om meer mensen in dit wereldje te leren kennen.

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen
Zo veel blogs, haha :P. Als ik iets wil kopen kijk ik sowieso vaak op blogs naar reviews en ook kom ik vaak dingen tegen die ik koop naar aanleiding van een leuke post op een blog.

5 blogs die iedereen moet lezen
De blogs van Mascha en Cynthia natuurlijk. Daarnaast vind ik de blog van Kelly – Kellycaresse erg leuk en van Bibian en Manon – Little wonderworld. Ze schrijven zo leuk over van alles en nog wat. De posts over hun kindjes vind ik ook super leuk om te lezen. Ook de blog van Jiami – Lifesplash vind ik de laatste tijd zo leuk! Zo’n sterkte meid die al heel volwassen is voor haar leeftijd vind ik.

Je favoriete manier om blogs te lezen
Via Bloglovin, ik lees vaak ‘s ochtends als ik uit bed kom blogs en ‘s avonds. Via Bloglovin kan je je favoriete blogs volgen en kan je in een overzicht de nieuwe berichten zien en aanklikken als je ze wilt gaan lezen.

Bloggers die je inspireren
Zo veel bloggers inspireren mij. Ik heb niet echt een blogger die er dan uitspringt omdat iedereen zo leuk haar eigen ding doet op haar blog. Ik lees ook veel verschillende blogs maar vind momenteel de home en lifestyle blogs toch wel echt het leukst!

Favoriete blog design
Ik ben erg blij met mijn eigen design en hou dan ook echt van een mooie overzichtelijke lay-out. Lekker licht en iets wat bij degene achter de blog past.

Je favoriete ding om over te bloggen
Eigenlijk alles wat ik op mijn site schrijf vind ik leuk om over te schrijven, anders zou ik dit natuurlijk ook niet doen. Momenteel is dat heel wisselend want ik vind veel dingen leuk, recepten, lifestyle, interieur en zo nu en dan beauty en fashion. Over persoonlijke dingen bloggen vind ik ook erg leuk.

Ik ga geen mensen taggen, als je zelf een blog hebt en deze tag wilt overnemen kan dat natuurlijk :)

Wat vind jij van deze tag?

Tags: ,

3 reacties


  2 juni 2014


  Hihi leuk om te lezen en wat een eer <3  2 juni 2014


  Leuke tag is dit. Jouw favorieten zijn ook die van mij haha

  Dita Rithika

  3 juni 2014


  Aah wat leuk!Laat een reactie achter