Bloemen van Bloomon - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
19.07.2016 | Geplaatst in Lifestyle | 3 reacties

DSC_1012

Steeds weer zag ik het voorbij komen op internet en Instagram. Bloemen van Bloomon. Ik vond het best wel prijzig (dik 20 euro voor een bosje bloemen) maar het zag er steeds zo mooi uit. Laatst zag ik via Instagram weer die bloemen voorbij komen en dit keer met een kortingscode voor een gratis vaas. Toen heb ik ze toch maar eens besteld.

DSC_1022

DSC_1024

DSC_1027

Via de site bestel je de bloemen, je kunt kiezen uit small, medium of large. Ik heb voor de medium gekozen. Je kunt aangeven hoe vaak je de bloemen wilt krijgen. Om de week of een keer in de maand. Je kan ook de bestelling stop zetten als je ze even niet hoeft of als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Ik heb voor 1x in de maand gekozen. Ik had er dus ook nog een kortingscode bij voor een mooie vaas. Via de mail krijg je een bevestiging en daarna krijg je nog een sms de dag van te voren. Hierin staat wanneer de bloemen worden bezorgd, in welk tijdsvak.

DSC_1032

Ik ben erg blij met deze mooie bos bloemen. Wat ik zo leuk vind is dat er niet veel groen in zit. Het is een beetje een soort van veldboeket en daar hou ik heel erg van!

Heb jij al eens bloemen besteld bij Bloomon?

Liefs, Dita Rithika

3 reacties


  19 juli 2016


  Erg mooi boeket zeg! Mooi gevarieerd, tof dat er een vaas bij zat met die kortingscode :)


  19 juli 2016


  Ja daar was ik ook heel blij mee!


  Amber

  19 juli 2016


  Mooi boeket!Laat een reactie achter