Badkamer renovatie - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.04.2019 | Geplaatst in Inspiratie, Wonen | 4 reacties

Eindelijk is onze nieuwe badkamer af! Wie mij op Instagram volgt heeft al wat voorbij zien komen maar ook op mijn blog wil ik het nog met jullie delen.

Vorige week is de deur er ingezet en dat was het laatste wat moest gebeuren.

Benieuwd naar het eind resultaat? Lees dan verder.

Onze oude badkamer was echt aan vervanging toe. Ik durf het bijna niet te tonen maar omdat jullie dan echt kunnen zien wat er veranderd is, hier een voor en na foto.

Zo zie je maar, wat nieuwe tegels al niet kunnen doen ;)

We hebben gekozen om de indeling hetzelfde te houden. Dit was qua ruimte gewoon het meest ideaal en omdat we sowieso een bad wilden kon het eigenlijk ook niet heel anders. De badkamer is zoals je ziet niet heel groot.

Qua stijl hebben we gekozen voor een tijdloze look. Simpel grijze tegels en een wit mat meubel met kastje ernaast. Bij de douche hebben we gekozen voor een glazen deur met industriële look. Het zwart is er met keramische verf aangebracht in de deur.

De tegels zijn van het merk Sphinx, wij hebben de concrete grey. De badkamer hebben we laten renoveren door van Leersum, klus en instalatie bedrijf. Dit bedrijf heeft destijds onze toilet boven ook gemaakt en dit beviel prima. Ook nu zijn we weer erg tevreden!

Hierbij nog een aantal foto’s.

De spiegel past bij het wasmeubel en geeft rondom licht. Houten kistjes op het meubel zijn van Ikea, de kaars komt van Sissy Boy.

Badplank komt van Xenos, krukje van Ikea, handdoekje van Sissy Boy

Badmat komt van H&M Home

Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe badkamer en hopen hier echt nog jaren plezier van te hebben.

Liefs, Dita Rithika

4 reacties


Laat een reactie achter