Van babykamer naar peuterkamer - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
11.10.2017 | Geplaatst in Wonen | 2 reacties

 

20171005_180147-01

Mila haar kamer is de leukste kamer in ons huis vind ik. Ik ben er dol op om op haar kamer om te rommelen, dingen te veranderen, alles leuk neer zetten, ik ben gewoon dol op haar kamer.
Inmiddels is Mila 20 maanden, dus anderhalf jaar en werd het tijd voor wat veranderingen. Ben je benieuwd wat er veranderd is? Lees dan verder.

In deze blogpost kan je zien hoe de kamer van Mila er uit zag in het begin.

Bij de Kwantum kocht ik deze leuke opbergmand/wasmand. Wij gebruiken deze mand voor speelgoed en knuffels. Het maan kussen komt van H&M Home, de ronde van Ikea en het watermeloen kussen is van A Little Lovely Loving, gekocht bij Loods 5.

20171005_180349-01

Mila slaapt in een ledikant van de Ikea. Hiermee zijn wij erg blij, het is simpel maar staat mooi bij de rest van haar kamer. Zelf vind ik de hoofdbeschermer in haar bedje niet super mooi maar ze vindt het fijn slapen zo. Het ronde kleed komt van Kwantum.

20171005_180601-01-01

Zoals in eigenlijk elke babykamer hadden wij ook een commode, dit was een Malm kast van Ikea en dit is ons altijd erg goed bevallen. Hierin hadden we alle kleding liggen. Op Mila haar kamer is een vaste kast waar ik een kledingrek in had staan voor de jurkjes en andere hangkleding. Maar aangezien ik de commode er graag uit wilde hebben en een mooie grote kast wilde zijn we voor een witte kast van Woood gegaan. Deze hebben we via Wehkamp besteld.

Doordat deze kast er nu staat lijkt de ruimte ook iets minder groot, wat ik heel prettig vind.

De blauwe kleur op de muur is Denim blauw van Karwei. Ik moet zeggen dat ik er nu al wel aan gewend ben maar ik heb lang getwijfeld of ik de licht groene/blauwe kleur niet mooier vond (en dit vind ik stiekem wel maar voor nu is het prima zo). De ladder komt van Xenos.

Naamloos

Aan de andere kant van haar kamer zit een nis waar ik heel blij mee ben. De ruimte heeft verder maar 1 wand waar de kast tegen aan staat dus het is wel fijn om nog ergens wat leuks te kunnen neerzetten.

De haken zijn van HK Livind, het boekenrek komt van Ikea.

Naamloos2

Steeds vaker speelt Mila op haar kamer. Ondanks dat het ledikant er nog staat vind ik het zelf steeds meer een peuterkamer. Ze kan zelf haar speelgoed pakken en boekjes lezen, zo leuk!

Er zal vast nog wel het een en ander veranderen maar dit is voornamelijk qua accessoires.

Hoe ziet de kamer van jou kindje er uit?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    21 oktober 2017


    Wat een mooi kamertje, ons meisje ligt bij ons op de slaapkamer en heeft haar hoekje met ledikant, een commode die hangt en haar kleding zit bij ons in de kast.


    22 oktober 2017


    Dank je wel!Laat een reactie achter