Baby winterkleding inspiratie - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.12.2015 | Geplaatst in Fashion, Mama | 1 reactie

Sinds ik zwanger ben vind ik het ook erg leuk om te shoppen voor de baby. En zo ben ik er ook al wel achter gekomen wat ik leuke merken vind voor ons kindje. Zelf hou ik totaal niet van kleding met prints van bijvoorbeeld Disney, zoals Cars, Frozen etc. Ik hou meer van naturel, basic en hier en daar een leuk printje of strikje. Natuurlijke materialen en stoffen vind ik erg mooi.

Waar ik ook dol op ben dat zijn van die broekjes met print. Vooral bij de Zara heb ik vele leuke broekjes gezien. Je kan ze makkelijk combineren met een basic shirt.

Vandaag heb ik 3 collage’s voor jullie gemaakt van kleding die ik erg leuk vind. Gewoon ter inspiratie. Lees verder als je meer wilt zien.

PicMonkey Collage1

De eerste collage is gemaakt van foto’s van de Zara. Ik heb de Zara echt ontdekt. Zowel voor mijzelf, mijn vriend als voor de baby vind ik dat ze prachtige items hebben. En ook nog redelijk betaalbaar, dat vind ik ook wel erg fijn.

PicMonkey Collage

Dan een collage van de Hema. Hema vind ik altijd goed, ze hebben hele betaalbare kleding en leuke basics. De kwaliteit is ook vaak erg goed vind ik. De prints van de Hema, vooral die met katten, vind ik wel erg leuk. Maar ik hou van katten dus dat zat de reden wel zijn ;)

PicMonkey Collage2

En als laatst een collage van de H&M. Bij H&M verschilt het heel erg vind ik. Soms hebben ze heel veel leuks en soms ook een periode dat ze helemaal niets hebben in mijn stijl (voor de baby). De bovenstaande items vond ik dan wel weer erg leuk. Basic maar toch speciaal. Ik hou er wel van.

Via Instagram volg ik ook veel leuke, kleine webshops die handgemaakte (baby)kleding verkopen. Deze shops verkopen zoveel leuks alleen dit is wat minder fijn voor de portemonnee aangezien het best prijzig is. Dat is leuk voor zo nu en dan.

Op dit moment hebben we al genoeg kleding voor onze baby. Er zal de laatste weken nog wel wat bijkomen maar ik probeer mij wat in te houden.

Wat zijn jou favoriete merken voor baby’s/kinderen?

Liefs, Dita Rithika.

1 reactie


    26 december 2015


    Mooie inspiratie! Ik shop erg graag bij de Hema voor onze baby, het groene broekje van de tweede collage heb ik afgelopen week toevallig gekocht!
    LiefsLaat een reactie achter