Baby winterkleding inspiratie 2016 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
06.09.2016 | Geplaatst in Fashion | 4 reacties

Vandaag weer een inspiratie post voor jullie. Ook al wordt het komende week mooi weer, de herfst en winter kleding ligt alweer in de winkels en stiekem heb ik er dan ook wel weer zin in. Mila is op dit moment 7 maanden oud. Ze draagt nog sommige kleding stukken van 62/68 maar ik merk dat die aan de kleine kant worden. Daarom moet ik natuurlijk de komende tijd weer wat nieuwe spullen shoppen voor haar in een maatje groter. Nou vind ik dat geen probleem, zowel online als in de winkels zelf sla ik graag wat in.

Daarom heb ik 3 collage’s gemaakt van items die nu in de winkel liggen bij de Zara, H&M en Hema. Ik koop graag spullen voor Mila maar eerlijk gezegd liever niet al te duren kleding. Voor je het weet is ze er weer uitgegroeid of komen er vlekken in die je er moeilijk uit krijgt.

PicMonkey Collage01

Ik hou van hippe, moderne kleding. Het hoeft van mij niet te roze te zijn. Natuurlijk draagt Mila regelmatig iets roze maar dit is niet te. Dit soms wel als gevolg dat mensen denken dat ze een jongen is. Net of meisjes geen blauwe trui met een grijze/gestreepte legging kunnen dragen. Ik hou van stoere kleding voor haar en leggings met print. Jurkjes vind ik ook erg leuk als ze maar niet te truttig zijn. Je kunt jurkjes natuurlijk zelf ook stoerder dragen door het te combineren met bijvoorbeeld iets van denim en sneakers.

De eerste collage is van de Zara. De 2 jasjes (de roze en grijze) heeft Mila ook voor de winter. Ook het shirt met bloemen en de legging met print liggen hier al in de kast.
En die schoenen, Love it! ♥ Helaas zijn ze er niet in kleine maten.

PicMonkey Collage02

Deze collage is van de H&M. Ik hou van een mooie jeans met een shirt. Daar mag dan best wel een print op staan zoals deze met de kat. Haarbandjes vind ik ook erg leuk alleen mijn vriend vindt dit verschrikkelijk! Dus Mila heeft nooit een haarband in.

PicMonkey Collage03

En dan Hema, altijd goed. Hier ga ik vooral vaak heen voor basic en voor de rompers. Ik ben dol op de Hema rompers. Het grijze vest wil ik ook nog gaan kopen. Mila heeft deze nu in een licht groene kleur maar voor de winter vind ik grijs mooier. De jumpsuite is ook erg leuk. Deze hangt hier al in de kast maar dan in een lichtere kleur.

Ik ga zeker de komende tijd nog wat spullen kopen voor haar. Wellicht komt het weer eens voorbij in een shoplog op mijn blog.

Wat zijn jouw favoriete items voor kinderen?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties

  Jildou

  7 september 2016


  Superleuke collages!
  Viggo zit al in maat 74 en is 3 maanden jonger. Ik heb een groot ventje ?

  Ik vind idd de rompers van Hema top! En lekker betaalbaar! Ook rompers van Petit Bateau zijn super!

  Qua kleding combineer ik veel van Noppies, Tumble ‘n Dry en Hema. Geef toch wel snel teveel geld aan kleding uit,maar ik smelt als ze er dan zo mooi uit zien! Dubbel en dwars waard!


  7 september 2016


  Jeetje, dan heb je inderdaad een groot ventje! :)  7 september 2016


  Jaaa mooie spulletjes zeg! Ik vind het ook heel leuk om voor Lucas te winkelen, maar vind het wel heel jammer dat alle kleding vanaf maat 74 zo ‘hard’ is. Spijkerbroekjes, spijkerjasjes, skinny broekjes. Hoewel ik denk dat het hartstikke leuk staat hoor, daar niet van, maar ik vind het nog veel te oncomfortabel voor een jochie van 4 maanden.
  HEMA is bij mij toch wel echt favoriet om wat te halen voor Lucas.


  7 september 2016


  Ja ben het helemaal met je eens Dina. Het is nog zo fijn voor die kleintjes om lekker zittende kleding aan te hebben. Mila draagt daarom veel leggingsLaat een reactie achter