Baby verzorgingsproducten - Wat heb ik al in huis? - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
13.11.2015 | Geplaatst in Zwangerschap | 9 reacties

Als de baby straks geboren wordt moet je natuurlijk ook een aantal verzorgingsproducten in huis hebben. En aangezien ik hier dol op ben heb ik ook al een aantal spullen voor de baby gekocht. Vandaag laat ik jullie zien welke baby verzorgingsproducten ik al in huis heb.

DSC_8870

DSC_8876

Sudocrem en vitamine D druppels. Sudocrem gebruiken wij in de kinderopvang ook veel en het werkt goed. Het is om rode billetjes te helpen voorkomen, verzachten en het beschermt. Vitamine D druppels vind ik erg belangrijk om te geven aangezien ik die zelf ook nog altijd nodig heb (ivm mijn huidskleur).

DSC_8874

Dan een aantal producten voor in bad. Deze heb ik van Kruidvat eigen merk gekocht. Een zeepvrije wasgel, schuimbad, shampoo en een verzorgende crème.

DSC_8869
Dan een setje met nagelknipper, nagelschaartje en een vijl. Een bad thermomether en een haarborstel.

DSC_8861

En omdat Zwitzal natuurlijk wel erg lekker is kan dat niet ontbreken bij deze producten. Hiervan heb ik een bodylotion en een haarlotion.

Dit zijn op dit moment alle producten die ik al in huis heb. Dit zijn gelijk ook alle producten die op de uitzetlijsten stonden. Ik zal wellicht nog andere spullen kopen als ik wat lekkers tegenkom maar volgens mij is dit wel wat je zeker gaat gebruiken.

Wat voor verzorgingsproducten hadden jullie voor je baby in huis?

Liefs, Dita Rithika.

9 reacties


  13 november 2015


  Ik heb nog bijna helemaal niets, maar ik kijk er echt naar uit om straks wat dingetjes te gaan kopen! Zwitsal lijkt me ook zo lekker!
  Liefs  13 november 2015


  Leuke update. Ik heb zelf geen Kids dus kan hier niet over meepraten maar vind het wel leuk om erover te lezen.  13 november 2015


  Sudocreme hebben wij hier ook veel gebruikt, echt fijn spul. Volgens mij ben je prima voorbereid zo :)  13 november 2015


  Vitamine k is misschien ook nodig, volgens mij als je borstvoeding geeft alleen (stom, alweer helemaal vergeten?) en thermometer, vaseline en ontsmettings alcohol moet je ook in huis hebben! ?

  Dita Rithika

  13 november 2015


  Dank je wel voor je reactie Suuz! Alcohol en Vaseline heb ik wel. Thermomether is ook wel goed om nog even te kopen. We hebben wel 1 maar het schijnt beter te zijn als je een voor het kindje zelf hebt. En ik ga geen borstvoeding geven.  13 november 2015


  Oh ik heb nog echt helemaal niets in huis van dit soort dingen.. Ik wilde ook eerst de 20 weken echo afwachten en die is nu geweest. Jeetje, nog meer om over na te denken hihi

  Dita Rithika

  13 november 2015


  Haha ja veel om over na te denken. Ik ben gewoon een babyuitzetlijst af gegaan en wist ook al het een en ander vanuit mn werk.


  Margreet

  13 november 2015


  Als je nog een thermometer gaat halen, zou ik gaan voor de snelste die er is. Wij hebben 1 die in 12 seconden meet. Handig! Van Braun is ie.
  Mocht je nog eens andere lekkere verzorgingsproducten zoeken, kan ik je Weleda aanraden.
  Denk dat je eerst alles wel compleet hebt zo!

  Dita Rithika

  14 november 2015


  Dank je voor de tips! ;)Laat een reactie achter