Baby OOTD #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
10.03.2016 | Geplaatst in Fashion | 9 reacties

Kleding shoppen vind ik erg leuk, helemaal nu ik voor Mila kan shoppen. Voor dat ze er was had ik al best wat gekocht en gekregen en ook nu koop ik regelmatig nog wat. Ben je benieuwd naar een aantal outfits van Mila? Lees dan verder.

20160301_113053-01

Ik koop de kleding van haar graag bij verschillende winkels zoals H&M, Hema, Zara. Via Instagram zie ik ook heel vaak mooie items voorbij komen maar ik vind het eerlijk gezegd zonde om hele dure kinder kleding te kopen want ze groeien er toch weer snel uit. Ik heb een aantal items van Noppies en een pakje van Z8.

Op de eerste foto draagt ze een hele outfit van de Hema. Dit was een van de eerste shirtjes die ik kocht toen ik wist dat ik zwanger was. Omdat we zelf 2 katten hebben vond ik dit zo’n leuk shirtje.

IMG-20160207-WA0004-01

Op deze foto draagt ze een shirtje van de Hema, deze is eigenlijk nog wat te groot maar dit zijn wel hele fijne basic shirtjes. Het broekje is van H&M.

20160221_095431-01

Nog zo’n fijn shirtje van de Hema, dan in het grijs. Broekje van de H&M en de bolero heb ik gekregen, deze is ook van de Hema.

20160219_093534-01

Een pakje van Z8. Dit is zo’n mooi merk maar helaas best prijzig.

20160216_122315-01

Nog een pakje. Deze heb ik ook gekregen, ik vind dit zo schattig met die vosjes. Dit pakje komt van de Hema.

20160210_154917-01

En als laatst een setje van Noppies. Dit had ze ook aan bij de geboorte. Broek en shirt zijn beide van Noppies.

Ik hou van mooie basic items, niet te veel poespas, grafische prints, leuke leggings met prints etc. Waar ik echt niet van hou zijn van die Disney prints, Cars, Frozen etc. (Voel je niet aangevallen als je dat wel helemaal leuk vind, ieder zijn ding maar ik hou er niet van).

Liefs, Dita Rithika.

9 reacties


  10 maart 2016


  Aaaah zo schattig! Ik vind het eigenlijk ook maar zonde om hele dure kleding te kopen voor ons kindje, baby’s groeien nu eenmaal zo snel!
  Dat met die Disney prints heb ik ook. Maar goed, als kinderen ouder worden dan willen ze dat zelf gewoon heel graag aan. Bij baby’s houd ik juist ook heel erg van basic en ‘lieve’ kleding.


  10 maart 2016


  Ja als ze ouder worden zullen ze echt wel eens iets van Disney willen, mja als je je kindje daar dan blij mee kunt maken is het ook prima!  10 maart 2016


  Super lief! Ik vind het bij mijn dochter ook mooier als ze mooie basic outfits aan heeft, zonder te veel poespas. Liefs Marjon  10 maart 2016


  Zo cute!!! Mooie prints!  10 maart 2016


  Wij hebben wel een beetje dezelfde smaak: Basic, maar ik vind dan wel streepjes en sterretjes wel erg leuk. Prints en teksten “Mijn mama is de liefste” (dat ben ik ook wel hoor) hoeven van mij ook niet. Al had ik laatst een heel tof shirtje gekocht voor van de zomer waarop iets staat van “I’ve got the coolest dad from the galaxy”. Dat vond ik dan wel weer schattig.


  10 maart 2016


  Ja streepjes, sterretjes en grafische prints vind ik wel erg leuk! En inderdaad zo nu en dan van die teksten is ook wel schattig.  10 maart 2016


  Ahh wat een leuke kleertjes! Te schattig :)  10 maart 2016


  Wat een mooie kleertjes! Zo’n stijl/kleuren zou ik zelf denk ik ook uitkiezen. Baby’tjes zijn van zichzelf al zo schattig, die moeten niet te veel poespas aan hebben ;)  10 maart 2016


  Aaaahhh, wat schattig allemaal! Zo leuk om te zien! Voor die hele kleintjes vind ik Disney-prints ook niet leuk. Mijn dochter van bijna 3 is wel helemaal fan van Frozen, dus dat draagt ze nu wel. Het pakje met de vosjes is mijn favoriet.Laat een reactie achter