Aankopen minifair Sneek - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
31.08.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 2 reacties

DSC_7886

Afgelopen zaterdag was er een minifair in Sneek. Deze fair was georganiseerd door Papier en huis. Ze hebben ook een hele leuke webshop en ik volg ze op Instagram. Via Instagram zag ik dan ook dat er een fair was. Aangezien ik toch ook even bij babyhuis Wiersma in Sneek wilde kijken kwam dit goed uit. Mijn vriend ging gezellig even mee.

DSC_7905

Op de minifair stonden allemaal leuke kraampjes. Een aantal mensen die spullen verkochten volg ik via Instagram dus het was wel erg leuk. Ik kocht bij gewoon te gek 2 kaarten met konijnen er op. Deze wil ik in de babykamer gaan hangen. Ook kocht ik daar een rol pakpapier met wolkjes. Bij Janet kocht ik een kaart en een notitieboekje, de print heeft ze zelf ontworpen.

Ik zag nog wel veel meer moois maar aangezien we op dit moment nog veel moeten kopen voor de baby/babykamer heb ik het even hierbij gelaten.

DSC_7892

Wat vind jij van deze aankopen?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    31 augustus 2015


    Ik vind zo’n minifair altijd erg leuk om heen te gaan. Kaarten kan je ook niet genoeg hebben, ik moet me ook altijd inhouden als ik naar de Swan Market ga om niets te kopen hihi

    Dita Rithika

    3 september 2015


    Oh de Swan Market lijkt me ook zo leuk!Laat een reactie achter