1 Jaar wonen in ons fijne huis - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
07.08.2015 | Geplaatst in Persoonlijk, Wonen | 8 reacties

3

7 Augustus 2014 gingen we verhuizen. Vandaag precies een jaar geleden. Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat het alweer een jaar geleden is. Het voelt soms nog als de dag van gister. Vorig jaar in juni zijn we wat begonnen met klussen in het huis. We hebben veel geschilderd en de vloer in de woonkamer hebben we laten schuren door een bedrijf, net als het aanrechtblad. Deze hebben we ook laten vernieuwen.

Ik ben erg blij dat we hier nu wonen en dat het sowieso beneden allemaal zo goed als af is. Het klussen vond ik echt niet leuk. Ik hou er gewoon niet van. Boven willen we alles nog laten schilderen. Als de vakantie straks voorbij is willen we een schilder bellen en die mag alles mooi maken. Zo hoeven we zelf niet meer aan de klus.

Vorig jaar heb ik ook verschillende huis updates geschreven. Die kan je hier –1/2/3/4– terug lezen.

2

Ik vind het altijd erg leuk om bezig te zijn met ons interieur en verander ook regelmatig het een en ander. Zelf vond ik het ook erg leuk om alle updates even terug te lezen. Er is al weer redelijk wat veranderd qua interieur accessoires.

We wonen hier erg fijn en hopen dan ook dat we hier nog jaren kunnen blijven wonen. Het is een fijne buurt, buren heel vlak naast ons, toch vrij en binnen 20 minuten fietsen/10 minuten rijden met de auto ben je in het centrum (Al moet ik zeggen, een supermarkt iets dichterbij had ook heel fijn geweest).

1

Na de vakantie laten de bovenverdieping dus schilderen en volgend jaar willen we dan ook eindelijk de tuin laten doen. Vooral naast huis ziet het er niet uit, mja… Alles op z’n tijd.

Woon jij al lang in het huis waar je nu woont?

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties

  Deepa

  7 augustus 2015


  Wat gaat de tijd toch snel he ? En wat fijn dat je er zo naar je zin hebt . Ik woon straks al 8 jaar in dit huis waar ik nu woon .

  Dita Rithika

  8 augustus 2015


  Jeetje 8 jaar alweer. Dat is ook al een hele tijd. Leuk zeg!  7 augustus 2015


  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig leven in jullie huis!! Nog veel jaren veel geluk

  Dita Rithika

  8 augustus 2015


  Dank je wel Cindy!


  Feinette

  9 augustus 2015


  Wat gaat het snel dat jullie alweer 1 jaar in De Knipe wonen! Leuk dat jullie de bovenverdieping laten schilderen. Al kleuren uitgezocht, of basic? Ik woon alweer bijna een halfjaar in Gorredijk, gaat ook snel!

  Dita Rithika

  10 augustus 2015


  Jeetje al weer een half jaar? Ja de tijd vliegt! We willen het voornamelijk wit met wat accentkleuren.  15 augustus 2015


  Gefeliciteerd! Geniet in jullie huisje de aankomende jaren. Wij wonen aankomende November alweer 7 jaar hier :-)

  Dita Rithika

  16 augustus 2015


  Dank je wel! 7 Jaar is ook al heel wat jaren. Leuk hoor!Laat een reactie achter