Recept - Gevulde paprika met Griekse couscoussalade - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
22.04.2017 | Geplaatst in Eten & Drinken | 0 reacties

03

Eindelijk weer eens een recept online. Dit recept vond ik op de site van de Jumbo toen ik de boodschappen aan het bestellen was (ideaal trouwens dat Jumbo pick up point, online bestellen en de volgende dag, of een dag dat het je uitkomt, kan je je boodschappen zo ophalen. En vaak zit er ook nog een cadeautje van Jumbo bij ;) ) Gevulde paprika met couscous.

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

– 4 paprika’s (zelf heb ik er 6 gebruikt omdat ik hele kleine paprika’s had)
– 125g couscous
– 4 el olijfolie
– 1 citroen
– 1/2 komkommer
– 1 rode ui
– 50g zwarte olijven
– 2 tomaten
– 100g feta
– 15g peterselie
– snufje peper

Wat moet je doen?
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd het bovenste deel van de paprika’s af zodat je een dekseltje krijgt. Verwijder de zaadlijsten. Zet de paprika’s voor ongeveer 20 minuten in de oven.

Berijd de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de komkommer, ui, feta, tomaat, olijven en peterselie in stukjes en meng dit door de couscous. Knijp het sap uit de citroen en doe dit ook bij de salade net als de olie en peper. Roer alles goed door elkaar en schep het in de paprika’s.

Eet smakelijk!

02

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter