My Life - Augustus 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.08.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

Hallo lieve mensen! Het is weer tijd voor een My Life post. De 2e van augustus alweer. De afgelopen 2 weken heb ik weer gewerkt. Vorige week 2x een dagdeel en deze week een hele dag. Fijn om weer aan het werk te zijn, mijn collega’s weer te zien en natuurlijk de kinderen. In het weekend zijn we met de boot weg geweest en we hebben genoten van het mooie weer. Benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

We keken bij het Skûtsjesilen. Voor de niet Friese mensen, dit is een zeilevenement. Leuk om te zien. | We gingen die dag er na even Sneek in. Altijd leuk want Sneek is een leuke stad. En daar stond dit. | Mijn 2 lieverds ♥ | We hadden voor Mila wat nieuw speelgoed gekocht. Ze was toe aan wat anders en bij de Action kochten we wat spulletjes. Het is een groot succes. Ze vindt het zo leuk om lekker te spelen.

Desktop1

Ik bestelde weer een bos bloemen bij Bloomon. Nu, 2 weken later staan er nog een paar in de vaas. Blij mee! | Dit kookboek zag ik op en blog voorbij komen. Aangezien ik toch de AH box weer eens wilde bestellen kocht ik dit boek er gelijk bij. Want bij ons in de winkel hadden ze dit niet meer. Er staan vele lekkere recepten in. | Zoals ik al zei, de AH box kwam weer. We hebben 3 heerlijke maaltijden gegeten. De recepten bewaar ik altijd, zo kunnen we het altijd nog eens eten. | Ik haalde mijn verjaardagscadeau al vast op. Dit zitje kreeg ik van mijn moeder en haar man. Volgende week donderdag ben ik jarig. Ik ben hier zo blij mee en kan niet wachten om te fietsen met Mila.

Desktop2

Lekker buiten spelen. Badpak aan, in badje, chillen in het gras…We houden er van! | Deze leuke laarsjes van Jip & Janneke zag ik bij de Hema in de sale. Mila past ze nog niet maar ik kon ze niet laten liggen. Zo leuk! | Even een momentje me time. De VT Wonen en een kop thee. Heerlijk! | Vorige week zondag was het erg slecht weer. Aangezien we nog kinderstoelen wilden kopen bij de Ikea (voor bij de opa’s/oma’s) besloten we toen maar te gaan. We kochten natuurlijk meer dan alleen de stoelen. Onder ander wat je hier op de foto ziet.

Desktop3

Op het Ikea krukje heb ik een plant gezet. Alleen wil ik er nog een witte pot omheen maar die had ik niet meer. | Voor mijn vriend en mijzelf kocht ik nieuwe All Stars. Voor hem zwarte, voor mijzelf deze grijze. All Stars zijn altijd goed. | Afgelopen week was het erg warm. Wij zijn daarom ook veel buiten geweest. Mila vindt dit heerlijk. De jumpsuit die ze hier aan heeft komt van de Zeeman.

De zomervakantie zit er hier weer op. Dit betekent dat vanaf volgende week mijn ‘normale’ werkdagen/uren weer beginnen op de BSO. Komend weekend wordt het nog mooi weer las ik, wij gaan daarom nog even te varen en vandaag ga ik lekker lunchen met een vriendin.

Heb jij ook zo genoten van het mooie weer?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

2 reacties


    26 augustus 2016


    Wat klonk je weekoverzicht fantastisch. Geniet nog even van de laatste lekkere dagen. <3    26 augustus 2016


    Wat fijn dat je zo hebt kunnen genieten van het weer. Ik heb vooral met het héle hete weer gewerkt. Maar binnenkort vakantie, whoehoe!Laat een reactie achter