Maand van de Jonge vrouw tag - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
31.10.2013 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Tags, ik vind ze altijd erg leuk om te lezen maar had er tot nu toe nog geen een op mijn blog staan. Laatst kwam ik wel een hele leuk tag tegen op de site van Anne. Zij heeft oktober uitgeroepen tot maand van de jonge vrouw. Naar aanleiding daarvan is deze tag.

maandvandejongevrouwtag

Ik heb voor jullie deze tag ook ingevuld. Ik moet zeggen, ik moest erg goed nadenken over deze tag. Hij gaat nogal diep en is erg persoonlijk maar dat vind ik wel heel leuk.

Opgroeien:

Wat ik leuk vind aan opgroeien is dat elke leeftijd zijn eigen leuke dingen heeft. Vroeger was alles nog zo onbezorgd, lekker spelen met vriendinnen en lekker gek doen. Dan kom je in je puberteit, een tijd die veel in je los maakt, je gaat meer nadenken over alles in het leven. Op dit moment ben ik 24 jaar, woon ik samen met de liefste vriend die ik mij kan wensen en ons lieve kattenkindjes Lana en Amigo. Ik ben lekker aan het werk en ook met mijn site gaat het goed. Het is erg leuk om te bloggen en hopelijk blijf ik dit nog lang doen. Maar ik kijk er ook naar uit om ouder te worden, je ontwikkelt je constant. Maar het allerbelangrijkste vind ik, is genieten van alle mooie dingen in het leven!

Trots:
Iets waar ik trots op ben bij mezelf, lastig. Ik vind het heerlijk dat ik zoveel voldoening uit mijn werk krijg, daarmee kan ik erg blij zijn. Ook met jullie lieve reactie op mijn blog en als iemand iets liefs zegt. Dit geeft allemaal wel een soort trots gevoel.

Jeugdsentiment:
Ik heb een erg fijne jeugd gehad en heb dan ook vele mooie en leuke herinneringen aan mijn jeugd.

* Samen spelen met mijn lieve buurmeisje, altijd zo gezellig en leuk!

* Het naar school gaan. Wij hadden altijd een erg leuke en hechte klas, iedereen kon goed met elkaar overweg en ik speelde ook vaak met kinderen uit de klas.

* Ons lieve naaste buren die altijd voor ons klaar stonden. We hebben samen al heel wat meegemaakt, fijne en minder fijne dingen. Ik was vaak bij ze thuis en die band die we hadden, en eigenlijk nog steeds hebben is heel speciaal.

* Het spelen met mijn lieve vriendinnetje M, ook erg leuk altijd. We aten ook vaak bij elkaar, zo gezellig.

* Het logeren bij mijn nichtje en de vakanties die ik met haar, en dus ook met mijn oom en tante mee ging. Tijden om nooit meer te vergeten.

* Zwemlessen met mijn lieve vriendinnen M en J. Nog steeds 2 van mijn beste vriendinnen.

* Het feit dat mijn pake (opa) bij ons in woonde, ik wist niet beter en het was zo leuk altijd!

* Paardrijden, iets wat ik jaren heb gedaan. Mijn vader ging eigenlijk altijd mee. De laatste jaren stond mijn eigen pony bij mijn pake en beppe (opa en oma), zo fijn om na het paardrijden bij pake en beppe wat te drinken en gezellig te kletsen.

* Op de opleiding onderwijsassistent heb ik een van mijn andere beste vriendinnen leren kennen. Wij hebben samen heel wat beleefd en ik ben dan ook heel blij dat ik haar toen heb leren kennen.

Ik kijk met veel plezier terug naar mijn jeugd.

Modegril:
Ik kan me niet meer herinneren dat ik vroeger ergens bij wilde horen en mij echt anders ging kleden ofzo. Ik hield altijd al wel van mode/beauty en hield mij daar wel wat mee bezig maar dat was niet heel speciaal ofzo.

Feminisme:
De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn volgens mij in ons land steeds minder aan het worden maar ze zijn er nog wel. Ik ben van mening dat het niets uitmaakt of de vrouw of de man er is voor de kinderen of het huishouden doet. Wij zijn gelijk en wie wat doet, man of vrouw.. what does it matter?
Helaas is het in vele landen nog niet zoals het gaat in Nederland. Soms ben je niets waard omdat je een vrouw bent, zo erg vind ik dat! Ik hoop dat dit ooit nog gaat veranderen.

Voorkeursbehandeling:
Of ik wel eens heb meegemaakt dat ik anders werd behandeld omdat ik vrouw ben, nee niet dat ik weet.

Mijn moeder/vader:
Mijn moeder is gewoon de beste en de liefste moeder die ik maar kan wensen. Maar niet alleen mijn moeder, ook mijn vader is de beste en de liefste! Mijn ouders staan altijd voor mij en mijn zusje klaar en ik hou dan ook heel veel van ze. Ik krijg regelmatig ook de vraag of het uitmaakt dat ik geadopteerd ben en dus geen bloedband heb met mijn ouders, nou nee.. voor mij maakt dat totaal geen verschil! Ik had mijn geen lievere ouders kunnen wensen!♥

Dit waren mijn antwoorden op de vragen. Voel je vrij om de tag over te nemen. Voor meer uitleg kijk even op de site van Anne.

Liefs2

7 reacties

  Ilse

  31 oktober 2013


  Hihi.. Wat ben je toch ook een schat!!!

  Dita Rithika

  31 oktober 2013


  :) dank je!  31 oktober 2013


  Wat leuk om te lezen. Vooral je jeugdsentiment, roept spontaan ook allerlei herinneringen bij mij op :) En wat een lief berichtje voor je ouders. Bedankt voor het meedoen!

  Dita Rithika

  31 oktober 2013


  Graag gedaan, vind deze tag erg leuk!  31 oktober 2013


  Erg leuke antwoorden! En een originele tag! xx
  ps. zou je misschien een keer op mijn blog kunnen kijken en misschien een reactie/tip achterlaten? x  1 november 2013


  Leuk om jou antwoorden te lezen!  29 mei 2014


  […] Rithika (plus een lief bericht voor haar ouders) […]Laat een reactie achter