My Life - December 2014 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
20.12.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 14 reacties

Vandaag de 2e My Life post van december alweer. De afgelopen weken waren voor mij fijne drukke werkweken. De kinderen op school en op de BSO waren lekker druk door Sinterklaas en alle spanning die er bij komt kijken. Daarna gelijk alles versieren voor de kerst en druk aan de knutsel voor deze fijne tijd van het jaar. Op mijn vrije middag kwam een lief vriendinnetje op bezoek en vorige week kwam een collega langs. Allemaal erg gezellig. In het weekend zijn mijn vriend en ik even langs mijn zusje geweest en daarna naar de sauna. Heerlijk om zo even bij te komen. En nu ga ik lekker genieten van 2 weken vakantie. Normaal werkte ik altijd wel veel bij de kinderopvang/bso maar aangezien ik nog uren op moest maken heb ik lekker 2 weken vrij. Voor een aantal foto’s van deze weken, lees verder.

Desktop

De kerst vind ik zo’n gezellige tijd van het jaar. Daarom ook in de keuken een beetje kerst. Dit boompje komt van de Action – Warme chocomelk met slagroom, heerlijk om zo nu en dan te drinken – Een collega kwam even langs vorige week, ze had dit meegenomen. Een geurzakje met een sterhanger – Hulstbladeren in het vaasje van de Hema.

Desktop1

Lekker avondeten met soep en brood met smeersels, zo lekker! – Een gezonde smoothie met spinazie, banaan, appel en sojamelk – Niet een mooie foto maar wel erg lief vond ik. Lana en Amigo die samen bij mij liggen te slapen – En na de hulst wat mooie bloemen in het vaasje. We kregen laatst van mijn schoonouders een bos bloemen en deze bleven langer goed dan de rest van het boeket.

Desktop2

Kerstknutsels maken op school. Sneeuwpoppen van sokken gevuld met rijst – Ik kreeg deze weken allemaal lieve kaartjes van de kinderen op school, zo schattig die zelf geschreven kaarten – En ook een kaartje van iemand die ik via Instagram ken. Ik vind dit zo’n leuke vorm van social media. Inspiratie opdoen door de prachtige foto’s van anderen en mensen inspireren met je eigen foto’s. En het leukste misschien nog wel, nieuwe mensen leren kennen – Een gezond ontbijt met thee en fruit.

Desktop3

Het lijkt alweer een lange tijd geleden maar we hebben ook Sinterklaas gevierd met mijn schoonouders, zwager en schoonzusje. Ik kreeg deze cadeautjes. Mijn vriend had mij met loodjes trekken. Ik ben er erg blij mee – Samen met mijn lieve zusje ♥ – En de kerstboom staat, ik vind het allemaal zo gezellig – Nog meer kerstknutsels met de kinderen op school.

Wat heb jij allemaal gedaan afgelopen weken? En heb je nu ook vakantie of moet je gewoon werken?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

14 reacties

  Deepa

  20 december 2014


  Wat een leuke foto van jou en je zusje. De kerstboom ziet er mooi uit .Ik ga naar Parijs morgen voor 2 dagen. M’n vriend heeft een week vrij dus we gaan leuke dingen doen :)  21 december 2014


  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Het ziet er erg gezellig uit =)

  Dita Rithika

  24 december 2014


  Bedankt.  21 december 2014


  Wauw, wat maak jij mooie foto’s! :) Ik vind je boom supermooi en die fruitsalade ziet er ook heerlijk uit!

  Dita Rithika

  24 december 2014


  Dank je wel!  21 december 2014


  Leuk om je dagboek te zien! Die onderzetter heb ik ook ;)  21 december 2014


  Mooie kerstboom! En yuuuum, niks is zo lekker als warme chocolademelk met slagroom in de winter.  21 december 2014


  Lekker vakantie! Warme chocolademelk met slagroom, yummie! Ga ik vanavond ook nog drinken

  Dita Rithika

  24 december 2014


  Lekkerlekker, al moet ik het niet te vaak drinken ;)  21 december 2014


  Aah wat een schattige sneeuwpoppen, creatief idee! En je brengt me op ideeen wat betreft warme chocolademelk met slagroom!  22 december 2014


  wat een super leuke foto’s en wat een lieve poezen, helaas moet ik gewoon werken.

  Dita Rithika

  24 december 2014


  Werkse!  22 december 2014


  Mooie kerstboom hebben jullie, ziet er erg gezellig uit!  23 december 2014


  Ik heb nog helemaal geen chocolademelk met slagroom op bedenk ik me nu :O Mooie kerstboom :)Laat een reactie achter