Een baby en bloggen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.01.2016 | Geplaatst in Mama, Persoonlijk | 19 reacties

20160119_111501-01

Zoals het jullie vast niet is ontgaan wordt ik binnenkort mama. Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten tot we ons kindje in de armen kunnen sluiten. Maar wat gaat dit voor mijn blog betekenen?

Op dit moment post ik om de dag een artikel. Ik schrijf vaak een beetje vooruit, zeker in de tijd dat ik nog geen verlof had. Toen schreef ik op mijn vrije ochtenden de artikelen en plande ik ze in voor de komende week. Zo is er eigenlijk altijd om de dag een artikel online gekomen.

Ook nu in mijn verlof ben ik graag aan het bloggen. Ik vind het gewoon ontzettend leuk en nu komt er ook nog steeds om de dag een artikel online. Straks als de baby er is zal dit wellicht wel wat anders worden. Ik weet niet precies hoe het gaat komen met de blogposts. Natuurlijk blijf ik bloggen, want het is zo leuk. Maar of er om de dag elke keer een artikel online zal komen weet ik niet.

Op het moment dat ik dit typ weet ik al dat ons kindje geboren gaat worden met een keizersnee. Het kindje ligt in stuit en na een mislukte draaipoging konden we kiezen voor een stuitbevalling of keizersnee. We hebben voor het laatste gekozen. De keizersnee zal plaatst vinden in de laatste dagen van januari of de eerste dagen van februari. Op dit moment heb ik nog geen datum. Maar het kindje komt deze of volgende week. Misschien is de baby er nu al. Als mijn vliezen eerder zijn gebroken of ik weeën zou krijgen moet ik natuurlijk bellen met het ziekenhuis. Op het moment van typen is de baby er in ieder geval nog niet.

Ik heb nu een paar artikelen vooruit geschreven maar wanneer ik weer met regelmaat zal gaan bloggen weet ik niet. Het ligt er helemaal aan hoe ik mij voel en waar ik zin in heb. Ook wil ik ook kindje niet vaak in beeld hebben op de blog. De baby zal zeker een rol spelen in de artikelen die online komen maar ik wil het gezichtje niet steeds volledig in beeld op mijn blog.

Ik ga ook niet alleen maar baby/mama gerelateerde posts plaatsen. Ik ga lekker door zoals ik nu ook blog, mijn blog is een persoonlijke lifestyle blog en ik blog over alles wat ik leuk vind. Van interieur tot beauty en fashion maar ook posts over mij persoonlijk en daar hoort ons kindje straks ook bij. Er zullen dus wel wat meer baby gerelateerde posts online komen maar niet alleen maar.

Ik hoop dat jullie snappen dat het bloggen misschien straks iets minder prioriteit heeft maar ik ga zeker door met bloggen. Er zullen alleen misschien iets minder artikelen online komen.

Liefs, Dita Rithika.

19 reacties

  Feinette

  26 januari 2016


  We wachtten het af. Veel succes met de laatste loodjes. Ik hoop dat alles goed gaat, wel spannend zo de laatste dagen /weken voor de bevalling.


  26 januari 2016


  Zeker spannend! Dank je wel meid.


  Zwaantje

  26 januari 2016


  Spannend,Dita!
  Succes met de laatste loodjes en geniet want een kindje krijgen blijft een wonder..  26 januari 2016


  Afwachten en inderdaad kijken hoe het gaat komen en lukken met een kleine erbij! Maar wel door blijven gaan want vind het superleuk om te lezen! Xx


  26 januari 2016


  Ja ik ga zeker door Suuz! Vind het zo leuk :)  26 januari 2016


  Wat spannend zeg. Niet te geloven hoe hard het is gegaan.. Ik wil ook door blijven bloggen zodra ik ben bevallen, maar de baby gaat dan natuurlijk wel voor. Veel succes en ik ben ontzettend benieuwd naar jullie dochter.
  Liefs


  26 januari 2016


  Dank je wel meid.  26 januari 2016


  Spannend Dita, je kindje gaat eerst voor. Dat bloggen komt wel weer, wees niet te streng voor jezelf en zorg maar eerst dat je zelf goed hertelt. Een keizersnee is pittiger dan een gewone bevalling, ik hoop voor je dat ze blijft zitten tot de geplande datum, want dan ga je in ieder geval uitgerust die operatiekamer in (ik heb zelf 2 keizersneden gehad: 1e keer een spoedkeizersnede na 19 uur weeën en een geplande en de 2e keer is me zo meegevallen!). Ik denk dat iedereen er begrip voor heeft als je even wat minder blogt. Neem je tijd!


  26 januari 2016


  Dank je wel! Ik weet wel zeker dat mensen er begrip voor hebben. Maar ik ga zeker lekker door ;)  26 januari 2016


  Spannend, succes met de laatste loodjes!


  26 januari 2016


  Dank je!  26 januari 2016


  Succes met de laatste loodjes! Benieuwd naar je baby verhalen straks :-)  26 januari 2016


  Wat ontzettend spannend dat je ongeveer weer wanneer baby komt. Nog eventjes en je bent mama. Hoe het komt met bloggen zie je dan wel weer joh. :)  26 januari 2016


  Spannend zeg. Het kan er zelfs vandaag dus al zijn! Veel geluk en dat bloggen, dat komt vanzelf wel goed (of niet, dat kan ook haha). Succes met de bevalling


  26 januari 2016


  Dank je wel Cindy! Volgende week staat de keizersnee gepland. De datum houden we nog even voor ons  26 januari 2016


  Wat spannend! Hopelijk verloopt alles volgens plan, ik zal alvast voor je duimen :)  27 januari 2016


  Groot gelijk meid!! Eerst lekker tijd voor jullie, je blog komt later wel weer! :)


  Evelien

  29 januari 2016


  Heel veel succes deze laatste dagen Dita. Spannend zeg, Geniet straks van alles :)


  Aarti

  31 januari 2016


  Gewoon lekker genieten van de baby en het bloggen komt wel weer. Baby is veel belangrijker. Liefs AartiLaat een reactie achter